De la un machiaj normal la un machiaj spectaculos este numai un pas. Acest pas se numește highlighting!

Cu ajutorul acestui produs minune, care este și în mare vogă, chipul se transformă radical, că prin magie. Vei observa că tenul pare mult mai proaspăt, chipul se luminează și înfrumusețează (datorită particulelor care reflectă lumina) și per ansamblu, vei avea un aspect mult mai îngrijit și fresh.

Alege highlighter-ul în funcție de tonul pielii tale, mai închis sau mai deschis și optează în special pentru acele produse care au un spectru larg de culori, acestea fiind cele care captează cel mai bine lumina.

Arta Sprâncenelor

Zonele principale unde trebuie aplicat highlighter-ul sunt:

 1. Pomeții + tamplele: aplică în cel mai înalt punct al pomeților și continuă cu blending-ul înspre tâmple.
 2. Zona ochiilor: aplică pe arcadă și un pic în mijlocul pleoapei.
 3. Arcul lui Cupidon: aplică produsul cu discreție pe V-ul buzelor, înainte de ruj.

Utilizează produsul doar în zonele indicate, nu exagera și ai mare grijă la blending! Scopul este să arăți fresh și spectaculos, nu sclipicios! Vei obține astfel look-ul proaspăt pe care cu siguranță ți-l doreșți, chiar și atunci când nu ai dormit suficient, highlighter-ul fiind aliatul de nădejde care șterge urmele oboselii de pe chip.

Întrebuințat corect, highlighter-ul va face o diferența impresionantă, fără că cei din jur să își dea seama ce anume este schimbat, iar tu te vei simți mai frumoasă și mai încrezătoare! Mai jos, ți-am pregătit o lista cu produsele mele favorite în materie de highlighting și prețurile lor aproximative. Tu pe care le folosești?

Magie cât ai zice "Highlighter" 1
Anastasia – 229 lei
Magie cât ai zice "Highlighter" 2
Becca – 162 lei
Magie cât ai zice "Highlighter" 3
Huda Beauty- 172 lei
Magie cât ai zice "Highlighter" 4
Mac- 130 lei
Magie cât ai zice "Highlighter" 5
Magie cât ai zice "Highlighter" 6
Magie cât ai zice "Highlighter" 7

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont