De curând a apărut o nouă modă în lumea mondenă și anume manichiura cu „protecție solară”. Acest nume nu este dat neapărat pentru că ne protejează unghiile împotriva razelor soarelui, ci pentru că seamănă cu lentilele unor ochelari de soare.

Trendul a fost dat anul trecut, însă se pare că anul acesta se poartă în continuare unghiile cu efect de sticlă.

Manichiura cu efect de ochelari de soare sau „protecție solară” 1

Acest trend a venit din Coreea și toate femeile au vrut să încerce această manichiură care de altfel se realizează destul de greu datorită faptului că nu există produse pe piață care să producă instantaneu acest efect.

Arta Sprâncenelor

Efect remarcabil pe manichiura cu gel.

Dacă vreți să încercați acest tip de manichiură, trebuie să știți că efectul o să fie mai remarcabil dacă va fi realizat pe o manichiură cu gel, ci nu pe unghia naturală.

La fel ca la manichiura oglindă, nail-artiștii trebuie să găsească variante pentru realizarea acestui model.

Iată câteva idei:

– Puteți folosi pudră pentru unghii, măcinată foarte fin, însă cu efect holografic. Este de dorit a se aplica în două straturi pentru a obține un efect mai puternic. Neapărat se va aplica finish-ul pentru sigilarea unghiei.

– Altă variantă este să folosiți oje holografice – se găsesc pe piață multe oje care redau acest efect.

– Se mai poate utiliza folie specială sticloasă pentru unghii, care redă aspectul de sticlă.

Manichiura cu efect de ochelari de soare sau „protecție solară” 2

Acest efect de ochelari de soare pe unghiile noastre ne va crea un look special cu siguranță!

Sursă poze : Pinterest

Manichiura cu efect de ochelari de soare sau „protecție solară” 3

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont