Nails Factory @nailsfactorybucuresti

Femeile care lucrează la birou ar trebui să aibă în vedere câteva aspecte privind manichiura lor. Stilul de manichiură de birou poate avea diferite grade de severitate, dar într-un fel sau altul, trebuie să respectați o serie de reguli.

Lungimea excesivă a unghiilor nu este cea mai bună opțiune pentru birou.

În primul rând, nu este foarte comod, iar în al doilea rând, această lungime poate părea puțin agresivă, ceea ce este inadecvat în birou. O opțiune mai potrivită este să optați pentru unghiile de lungime medie, ovale sau cu o formă pătrată.

Arta Sprâncenelor

Fără culori stridente

De asemenea, este mai bine să vă feriți de culori extrem de strălucitoare. Se știe că o manichiură stridentă poate speria un angajator chiar și în etapa de interviu. Pentru birou, nuanțele potrivite sunt cele nude, lacul transparent și nuanțele pastelate ușoare vă vor ajuta să arătați modestia necesară.

Iată câteva exemple:

Manichiura la birou 1

Manichiura la birou 2

Manichiura la birou 3

Manichiura la birou 4

Manichiura la birou 5

Manichiura la birou 6

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont