Nutriție corectă = piele sănătoasă.

Pielea sănătoasă este un indicator al sănătății generale, iar alimentația corespunzătoare joacă un rol foarte important în acest caz. Persoanele care mănâncă necorespunzător arată bolnăvicios deoarece au o dietă care grăbește procesul de îmbătrânire a pielii.

Nutriție Corectă 1

O nutriție corectă menține elasticitatea pielii, reduce ridurile faciale și normalizează culoarea tenului, toate acestea contribuind la îmbunătățirea aspectului pielii. Nu numai alimentația adecvată, ci și stilul nostru de viață în general, cum ar fi hidratarea pielii sau stresul, au un impact direct asupra sănătății pielii noastre. Pielea este unică, deoarece, spre deosebire de orice alt organ, o putem îmbunătăți aplicând creme sau loțiuni hidratante.

Arta Sprâncenelor

Prin urmare, ar trebui să folosiți hidratanți adecvați pentru piele dumneavoastră și, cel mai important, să beți suficientă apă pentru a preveni uscarea, și astfel pentru a preveni unele probleme precum mâncărimile sau inflamațiile. O dietă sănătoasă, echilibrată, suplimentele nutriționale sau modificările dietetice pot ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii și pot ajuta la tratarea anumitor afecțiuni ale acesteia. Ca toate celelalte organe ale corpului nostru, pielea are nevoie de energie constantă, lipide, proteine, vitamine și minerale.

Nutriție Corectă 2

Pentru a-și face treaba în mod eficient, are nevoie de acizi grași esențiali, precum și de nutrienți cum ar fi vitamina E, Vitamina C, zinc, seleniu și magneziu, care ajută la combaterea efectelor negative ale soarelui, poluării și altor factori nocivi de mediu. Multe persoane mănâncă junk food, iar o deficiență de vitamine, minerale sau proteine ​​poate duce la boli de piele – o deficiență de vitamina B poate provoca, de exemplu, o erupție roșiatică. În aceste cazuri, suplimentele nutritive pot ajuta la menținerea frumuseții și sănătății pielii.

De asemenea, pot fi utile în cazurile în care este necesară o nutriție suplimentară, de exemplu, când se vindecă anumitele răni de pe corp. Însă toate aceste suplimente nu este indicat să le consumați fără a consulta un medic specialist înainte.

Nutriție Corectă 3

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont