În fiecare an ne întrebăm ce culori sunt în trend, fie că vorbim de make-up, unghii, păr sau chiar fashion, însă Institutul Pantone ne-a dezvăluit deja culorile anului 2021.

În anul 2021 vom tinde mai mult spre culori calde, pământii sau chiar culori care ne leagă cu natura, cu lumina soarelui, deoarece totul pornește de la starea noastră de bine iar aceste culori ne vor transmite armonie și o stare de bine.

Iată top 5 culori propuse pentru anul 2021 – Sursa: pantone.com

Arta Sprâncenelor

5. Raspberry Sorbet

O culoare de roz aprins, șerbet, care ne va aminti cu siguranță de copilărie.

Top 5 culori ale anului 2021 1

4. Green Ash

Culoarea mentei, subliniază natura, renașterea și starea de prospețime și nou.

Top 5 culori ale anului 2021 2

3. French Blue

Și în anul 2020 această culoare a fost în trend însă revine și anul viitor. Această culoare rece ne completează stilul indferent dacă este vorba de make-up sau unghii.

Top 5 culori ale anului 2021 3

2. Illuminating

Galbenul, o culoare caldă care ne umple de bucurie mai ales vara deoarece ne trimite cu gândul la soare. Această culoare transmite armonie de aceea este una dintre culorile anului 2021.

Top 5 culori ale anului 2021 4

1. Marigold

Este o culoare caldă, o nuanță portocaliu-aurie care face parte din familia galbenului. Culoarea aceasta o găsim adesea la floarea Filimica.

Top 5 culori ale anului 2021 5

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont