Fondul de ten este probabil unul din cele mai căutate și vândute produse de pe piață dintre cosmetice!

El are funcția de a uniformiza culoarea pielii, de a ascunde anuminte imperfecțiuni, de a proteja față de soare, vânt și chiar de a o hidrata. Avem o varietate enormă de produse pe piață mondială, secretul este să știm ce tip de ten avem și ce efect ne dorim după utilizarea lui. Fondul de ten are mai multe texturi, el fiind găsit în formă lichidă, stick, compactă , mousse sau waterproof, HD, BB creăm sau CC creăm. Astăzi am ales să va recomand 5 fonduri de ten profesionale care sunt rezistente și perfecte pentru evenimentele voastre din acesta toamnă!

5.Paris Berlin

Este un fond de ten rezistent la apă. Cu o textură fluidă, acest produs oferă o acoperire de lungă durata, iar formulă să matifiantă oferă luminozitate tenului. Compoziția să este fără parabeni!

Arta Sprâncenelor
Top 5 Fonduri de ten pentru aceasta toamnă 1
Top 5 Fonduri de ten pentru aceasta toamnă 2
4.Marc Jacobs

Acest fond de ten are o acoperire mare, ce rezistă până la 24 de ore. Datorită modului de aplicare, cu ajutorul pipetei, putem doză eficient cantitatea de fond de ten de care avem nevoie, în general câteva picături fiind suficiente.Produsul nu conține ulei și are un ușor parfum floral.

3.Kevyn Aucoin

Este un produs multifuncțional – poate fi folosit că și anticearcan, corector, contouring și fond de ten! Formula să conține ulei de jojoba, miere și minerale pentru hidratarea tenului, pentru a rezultă un finish luminos. Este perfect pentru toate tipurile de ten. Este un produs foarte concentrat. Aveți grijă cum îl aplicați.

Top 5 Fonduri de ten pentru aceasta toamnă 3
Top 5 Fonduri de ten pentru aceasta toamnă 4
3.Giorgio Armani Power Fabric

Fondul de ten este unul cu acoperire mare, ce lasă un finish mat, dar totodată tenul nu are un aspect încărcat.Deși este un fond de ten pe bază de ulei, tenul nu prezintă tendința de îngrășare.Pentru că fiecare femeie este unică, acest fond de ten vine în 20 de nuanțe diferite pentru a se potrivi oricărui tip de ten. De asemenea are și un factor de protecție 25.

1.  Estee Lauder

Este un fond de ten foarte rezistent, cu acoperire mare, ce redă un aspect natural.Se simte foarte confortabil pe față, nu își schimbă nuanță după ce este aplicat și nici nu pătează îmbrăcămintea. Este de asemenea rezistent la umiditate.

Top 5 Fonduri de ten pentru aceasta toamnă 5
Top 5 Fonduri de ten pentru aceasta toamnă 6

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont