Vopseaua de păr fără amoniac este o vopsea care, așa cum ne spune chiar numele, nu conține amoniac.

Este bine sau rău?

Amoniacul, sau mai bine zis hidroxidul de amoniu, este un compus chimic care se adaugă în coloranți pentru a crea un mediu alcalin.
Pentru păr, acest proces este destul de traumatic, prin urmare, după procedură, firele de păr au nevoie de îngrijire mai atentă.
Vopselele fără amoniac nu provoacă o reacție chimică atât de puternică, vopseaua rămâne pe suprafața părului fără a-i deteriora structura. Este important să înțelegem aici că rezultatul nu va fi la fel de persistent ca atunci când se utilizează vopsele cu amoniac, iar culoarea va fi îndepărtată mai repede. În plus, produsele fără amoniac nu pot decolora părul și nu își pot schimba radical nuanța.  Produsele din această categorie sunt mai puțin traumatizante pentru păr, acționând ușor asupra lor.

PRO

· Riscul de a dezvolta reacții alergice este mai mic în comparație cu coloranții cu amoniac.
· Vopselele fără amoniac vă permit să schimbați culoarea în mai multe tonuri.

Arta Sprâncenelor

CONTRA

· Aceste produse nu sunt potrivite pentru colorarea permanentă.
· Cu ajutorul lor, este imposibil să schimbi radical culoarea părului.
· Nu vă puteți decolora părul cu produse fără amoniac.
· Culoarea se spală mai repede și își pierde saturația.

Vopseaua fără amoniac 1

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont