Aceste bețe minune sunt făcute din scoarță de portocal după cum ne spune și denumirea și au fost descoperite în 1830 de către medicul regelui Louis Philippe.

De ce a fost ales acest lemn pentru crearea lor?

Portocalul are o structură unică – moale și densă în același timp. De aceea, bețișoarele au o durabilitate mare și nu rănesc placa de unghială, pe lângă asta se știe că coaja de citrici au proprietăți antiseptice naturale.

Bețișoarele de portocal au o formă cilindrică alungită, sunt subțiri, lungimea lor variază de la 8 la 18 cm. Un capăt al bățului este ascuțit, iar celălalt este teșit.

Arta Sprâncenelor

Aceste bețișoare, care la prima vedere par banale, au foarte multe funcții în realizarea manichiurii:

–  Ne putem curăța murdăria de sub unghii

–  Putem împinge  cuticula pentru a o putea tăia ulterior.

–  O altă funcție importantă a bățului este că nu numai că puteți împinge înapoi cuticula cu el, ci și puteți curăța pterigionul cu mișcări viguroase.

–  Ajută la procesul de îndepărtare a ojei semipermanente. După ce oja semipermanentă s-a înmuiat, o puteți îndepărta cu capătul teșit.  Folosind bățul de portocal, unghia nu se va zgâria.

–  Poți aplica lejer pietre pe unghii sau de ce nu, poti desena puncte cu partea ascuțită

–  Dacă ați depășit unghia cu gel, puteți corecta cu ajutorul bățului de portocal

Este recomandat să nu refolosiți bățul de portocal

Fiind din lemn, acesta nu poate fi dezinfectat si, de asemenea, acesta absoarbe foarte repede umezeală. Pe lângă faptul că își va schimba structura, va defeni o sursă de bacterii.

Bețele de portocal 1

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont